آغار تعمیرات مجتمع آبی میلاد

۱۴ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۸:۲۳ کد : ۱۹۶۲۶ اخبار برگزیده اخبار ستادی
تعمیرات مجتمع آبی میلاد به همت مدیریت امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی آغاز شد.
آغار تعمیرات مجتمع آبی میلاد

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، مهندس علی یعقوبی؛ مدیر امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی دانشگاه با اعلام خبر انجام تعمیرات مجتمع آبی میلاد گفت: در این پروژه سیلیس فیلتر‌های شنی استخر کودکان و بزرگسالان تعویض می‌شود. وی با اشاره به پروسه جداسازی سیلیس‌های قبلی و تعویض آن با سیلیس مرغوب خریداری شده گفت: تعمیرات در موتورخانه استخر نیز بصورت همزمان انجام خواهد شد و علاوه بر این موارد فیلترهای شنی استخر و جاروی جرم گیر تعویض و نصب می‌گردد. بندکشی کف سونای بخار و تعمیرات در بخش‌های دیگر از اقدامات همکاران این مدیریت در مجتمع آبی میلاد است.
شایان ذکر است: این پروژه با همکاری و پیگیری مدیریت‌های امور فنی و نظارت بر طرح‌های عمرانی و تربیت بدنی و فوق برنامه در حال انجام است.
با انجام این اقدامات کیفیت آب در استخرهای مجموعه آبی ارتقا خواهند یافت.

آخرین ویرایش۱۴ مرداد ۱۴۰۱