آزمون سراسری(نوبت دوم) سال ۱۴۰۳ به ایستگاه پایانی رسید

۲۳ تیر ۱۴۰۳ | ۱۰:۵۶ کد : ۲۸۳۲۵ اخبار برگزیده
با برگزاری آزمون سراسری گروه‌ علوم تجربی در صبح روز جمعه ۲۲  تیرماه ۱۴۰۳، نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ با موفقیت به ایستگاه پایانی رسید.
آزمون سراسری(نوبت دوم) سال ۱۴۰۳ به ایستگاه پایانی رسید

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، آزمون سراسری گروه‌ علوم تجربی در استان خراسان جنوبی با حضور 4856 نفر داوطلب شامل 3262 داوطلب زن و 1594 داوطلب مرد برگزار شد.
تعداد 2411 داوطلب گروه آزمایشی علوم تجربی در دانشگاه بیرجند، در حوزه‌های فرعی پردیس علوم، پردیس مهندسی، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، سالن امید دانشگاه بیرجند به رقابت پرداختند که تعداد 1601 نفر داوطلب زن و 810 نفر داوطلب مرد بودند.
در کل استان خراسان جنوبی 67.16 درصد داوطبان گروه علوم تجربی را داوطلب زن و 32.82 درصد داوطلب مرد به رقابت پرداختند.
نظارت  و حضور مستمر رئیس دانشگاه و رئیس ستاد استانی آزمون سراسری خراسان جنوبی و سایر مسئولان در تمامی مراحل برگزاری آزمون سراسری در نوبت اول  و نوبت دوم از نکات حائز اهمیت آزمون بود.
همچنین آزمون داوطلبان گروه‌های آزمایشی زبان های خارجی و هنر نیز در بعدازظهر روز پنجشنبه 21 تیرماه برگزار شد. در  آزمون زبان‌های خارجی 371 داوطلب و در آزمون هنر 386 داوطلب در حوزه آزمونی دانشگاه بیرجند حضور داشتند.

کلید واژه ها: آزمون سراسری علوم تجربی نوبت دوم داوطلب

آخرین ویرایش۲۳ تیر ۱۴۰۳