برگزاری پنجمین نشست از دور سوم هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی

۰۴ مرداد ۱۴۰۳ | ۰۸:۴۷ کد : ۲۸۳۸۱ اخبار دانشگاه اخبار برگزیده
پنجمین نشست از دور سوم هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی روز چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، پنجمین نشست از دور سوم هیئت امنای دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی با حضور اعضای حقوقی و حقیقی در دفتر وزیر علوم تحقیقات و فناوری برگزار شد.

دکتر محمدعلی زلفی‌گل (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس هیأت امنا)، دکتر محمد سلیمانی (قائم مقام وزیر و رئیس مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه)، دکتر مهدی بیات (رئیس کمیسیون دائمی)، مهندس بختیاری (نماینده سازمان برنامه و بودجه کشور)، دکتر احمد لامعی‌گیو (رئیس دانشگاه بیرجند و دبیر هیأت امنا)، دکتر عباسعلی رضاپور (رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند)، و دکتر سیداحسان شکیب (رئیس دانشگاه بزرگمهر قاینات) اعضای حقوقی حاضر در این نشست بودند.

همچنین دکتر غلامحسین اسماعیلی (رئیس دفتر رئیس جمهور شهید و عضو هیات امنا) و دکتر محمدرضا میری (رئیس اسبق دانشگاه بیرجند) از جمله اعضای حقیقی هیئت امنای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی خراسان جنوبی بودند که در این نشست حضور داشتند.
به علاوه، دکتر شهاب کسکه (معاون مرکز هیأت‌های امنا و هیأت‌های ممیزه)، دکتر سیدجواد حسینی‌واشان (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند)، دکتر محمد خراشادی‌زاده (مدیر برنامه، بودجه و تحول اداری دانشگاه) و خانم نرگس اسدالهی (مدیر مالی دانشگاه) نیز مدعوین حاضر در این نشست بودند.

در نشست اعضای هیأت امنا موضوعات مربوط به دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان مطرح شد. یکی از‌ مصوبه‌های مهم این جلسه، تصویب اصلاحیه آیین‌نامه استخدامی اعضای هیات علمی و غیرهیات‌علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی خراسان جنوبی است.

کلید واژه ها: هیات امنا آیین نامه استخدامی وزیر علوم

آخرین ویرایش۰۴ مرداد ۱۴۰۳