به مناسبت عید غدیرخم انجام شد؛

طبخ ۱۳ هزار پرس غذای گرم در دانشگاه بیرجند

۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۲۱:۲۰ کد : ۹۳۷۷ اخبار ستادی
تعداد بازدید:۶۳۳۲
به مناسبت دهه امامت و ولایت و عید غدیرخم  تعداد ۱۳ هزار پرس غذای گرم به همت هیئت رزمندگان شهرستان بیرجند در آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند طبخ شد.
طبخ ۱۳ هزار پرس غذای گرم در دانشگاه بیرجند

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌رسانی دانشگاه بیرجند، به مناسبت دهه ولایت و امامت و همزمان با عید غدیرخم ، تعداد 13 هزار پرس غذای گرم در آشپزخانه مرکزی دانشگاه بیرجند جهت توزیع بین خانواده‌های نیازمند به همت هیئت رزمندگان شهرستان بیرجند توسط پیمانکار سلف دانشگاه طبخ شد.
شایان ذکر است؛ طبخ 13 هزار پرس غذا طی سه روز با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی صورت گرفت.

آخرین ویرایش۲۱ مرداد ۱۳۹۹