انجمن علمی محیط زیست دانشگاه بیرجند وبا همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست استان و انجمن آوای زمین پایدار برگزار کرد؛

همایش محیط زیست با محوریت شعار سهم من در تداوم حیات در استان خراسان جنوبی

۱۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۱ کد : ۲۸۰۸۷ اخبار دانشکده

در اولین روز از گرامیداشت هفته محیط زیست ، همایش محیط زیست با محوریت شعار سهم من در تداوم حیات توسط گروه و انجمن علمی محیط زیست دانشگاه بیرجند و با همکاری اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی و انجمن آوای زمین پایدار  ویژه اساتید دانشگاه ، دانشجویان، اعضاء سمن ها و تشکل های زیست محیطی ، اعضای خانه های محیط زیست و جمعی از علاقمندان به این حوزه  به صورت وبیناری برگزار شد. در این همایش مدیر کل محترم حفاظت محیط زیست استان ، ریاست محترم پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و همچنین مدیر محترم گروه محیط زیست حضور داشتند . در ابتدای این همایش ، مدیر محترم گروه محیط زیست جناب اقای دکتر رضایی ضمن خیر مقدم به مهمانان بر لزوم ارتباط دانشگاه ها با جامعه و نتایج مثبت آن تاکید کردند. ایشان همچنین به تبیین موضوع و اهمیت نقش عناصر مختلف جامعه در حفاظت از محیط زیست و همچنین زمینه های همکاری دانشگاه در این رابطه پرداختند. سپس جناب آقای مهندس حاتمی مدیرکل حفاظت محیط زیست استان ضمن قدردانی از  برگزاری این همایش  ، با اشاره به شعار هفته محیط زیست که سهم من در تداوم حیات نامگذاری شده ،گفتند: هر یک از ما در حفاظت و حراست از محیط زیست و علی الخصوص توسعه پایدار نقش مهم و بسزایی داریم  و بر همین اساس می طلبد تا در هر جایگای که قرار داریم به حوزه محیط زیست توجه و نگاه ویژه ای داشته باشیم . ایشان با اشاره به ارتباط خوب دانشگاه و محیط زیست افزودند: اساتید دانشگاه، دانشجویان در این راستا می توانند کمک شایانی به حوزه محیط زیست کنند  و ظرفیت و پتانسل خوبی در این حوزه وجود دارد.  لازم به ذکر است در ادامه ، خانم مهندس راضیه دری گیو رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات وحش ،موزه تاریخ طبیعی و ذخایر ژنتیکی و خانم مهندس رحیم آبادی دبیر انجمن آوای زمین پایدار به عنوان مدرسان دوره در خصوص تنوع زیستی  استان  و همچنین سبک زندگی پایدار  و تبیین شعار سهم من در تداوم حیات  مطالبی برای شرکت کنندگان در این دوره ارائه کردند.