چهارمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست

۰۴ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۴ کد : ۲۸۲۲۲ اخبار دانشکده

چهارمین جلسه شورای پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست روز دوشنبه چهارم تیرماه با حضور اعضای شورا در دفتر ریاست پردیس برگزار شد.

در بخش پیش از دستور جلسه دکتر مهدی جهانی ضمن تبریک عید غدیر خم، با توجه به اتمام امتحانات پایان ترم، از خدمات و تلاشهای همکاران آموزشی به ویژه خانم کمیلی دوست، کارشناس آموزشی پردیس در برگزاری امتحانات به نحو احسن تشکر و قدردانی کردند.

موارد آموزشی، درخواستهای گروههای آموزشی و دانشجویی، بررسی طرحهای دانشجویان،در بخش بعدی جلسه توسط دکتر محمودی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی پردیس  مطرح و مورد بررسی قرار گرفت .

درخواستهای پژوهشی و کارآفرینی پردیس و اطلاع رسانی در خصوص کارگاهها و همایشهای این دوحوزه نیز از موارد دیگری بود که توسط دکتر رستم پور مسئول امور پژوهشی پردیس در ادامه این جلسه مطرح شد.