کارگاه مشارکت حداکثری، ایران قوی، تبیین خدمات دولت مردمی

۱۱ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۸ کد : ۲۸۲۷۸ اخبار اطلاعیه ها
معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری کارگاه مشارکت حداکثری، ایران قوی، تبیین خدمات دولت مردمی و مراسم چهلم شهید جمهور و شهدای خدمت را مورخ چهارشنبه ۶ تیرماه سال ۱۴۰۳ در تالار فرهنگ با حضور جناب آقای دکتر لامعی گیو، رئیس محترم دانشگاه بیرجند و حجت الاسلام والمسلمین دکتر زنجیری، عضو هیأت علمی دانشگاه برگزار نمود.

در مراسم چهلم شهید جمهور و شهدای خدمت، دکتر لامعی، رئیس دانشگاه با گرامیداشت یاد و خاطره شهید جمهور و شهدای همراه ایشان، به سه محور؛ شخصیت والای حضرت آیت الله دکتر رئیسی، نظام حکمرانی براساس الهام از سخنان امیر بیان حضرت امام علی(ع) و انتخابات، اشاره کرد. رئیس دانشگاه بیرجند، خدمات دوره شهید رئیسی در استان خراسان جنوبی را بی‌نظیر و کم‌نظیر نامید و گفت: در بحث راه آهن، انتقال نفت از رفسنجان به خراسان جنوبی و مشهد و انتقال آب به استان از دریای عمان اقدامات بسیار مناسبی انجام شد. دکتر لامعی به ارتباط خود با دولت و دفتر ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: توفیقات به‌دست آمده در این مدت در راستای حمایت از شخص آقای رئیس جمهور و تیم همراه ایشان بوده است، بزرگمردی که مسیر تاریخ انقلاب را در حیات و شهادت خود تغییر داد.