برگزاری وبینار آموزشی تب دنگی را بیشتر بشناسیم

۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۱۰:۳۵ کد : ۲۸۹۵۴ اخبار اطلاعیه ها
مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری با همکاری معاونت محترم دانشجویی و اداره بهداشت و درمان دانشگاه، کارگاه آموزشی تب دنگی را بیشتر بشناسیم را مورخ سه‌شنبه ۱۷ مهرماه به صورت مجازی ویژه کارکنان با سخنرانی خانم دکتر سودابه اسحقی متخصص بیماری‌های عفونی، استادیار آموزشی و عضو گروه بیماری‌های عفونی دانشـگاه علوم پزشکی بیرجند از ساعت ۱۲ الی ۱۴ برگزار نمود.

در این وبینار که با استقبال و مشارکت 195 نفر همراه بود، ابتدا خانم دکتر رویا عقیلی، مدیر محترم اداره بهداشت و درمان، ضمن خوش‌آمدگویی به حاضران در جلسه، شرح مختصری از فعالیت‌های مربوط به قطب و همکاری‌های عملی مشترک با مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی را بیان نمود. در ادامه دکتر اسحاقی، به معرفی بیماری تب دانگ و عامل ایجاد این بیماری پرداخت و راه‌های انتقال، علائم و تظاهرات بالینی بیماری، گروه‌های پرخطر در معرض بیماری و نظام مراقبت در تب دانگ را تشریح نمود. در پایان نیز به سوالات مطرح شده پاسخ داده شد.